Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vitaminok és ásványi anyagok az ételeinkben

Ár:
4.395 Ft (4.186 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2022. december 16.
Elérhetőség: 25 db raktáron

Szállítási idő

A Várható Szállítási idő csupán egy előrejelzés!

A termékek egy része külső raktáron található, így a rendelés teljesítése hosszabb időt is igénybe vehet.

A rendeléseket általában 2-6 munkanapon belül teljesítjük!

Menny.:db

Leírás

A KÖNYV ÁTFOGÓ ÚTMUTATÓ A VITAMINOKRÓL ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOKRÓL: - részletesen bemutatja az egyes vitaminokat és ásványi anyagokat, és az azokat legnagyobb mennyiségben tartalmazó élelmiszereket; - ismerteti a hiányok okozta egészségügyi problémákat, és megadja, mikor van szükség táplálékkiegészítőkre, közülük melyik hasznos, és melyek tekinthetők puszta pénzkidobásnak; - kitér a vegánok, speciális étrenden élők, várandósok vitamin- és ásványianyag-szükségletére, továbbá az egyes életszakaszokban és évszakokban szükséges tápanyagigényekre; - számos jó tanácsot tartalmaz étrendünk felülvizsgálatára, a vitaminok és ásványi anyagok kölcsönhatására, és kitér arra is, mely vitaminok és ásványi anyagok segítenek a leggyakoribb egészségügyi problémákon. A szerzőről: Lizzie Streit regisztrált dietetikus és táplálkozástudományi szakíró. Az It’s a Veg World After All (A világ mégiscsak vegetariánus) és a Vegetable Cookbook for Vegetarians, 200 recipes from Artichoke to Zucchini (Zöldség szakácskönyv vegetariánusoknak: 200 recept az articsókától a cukkiniig) című szakácskönyvek szerzője. Könyveivel és receptjeivel célja, hogy olvasói megőrizzék egészségüket a táplálkozással kapcsolatos ismereteik bővítésével és főzési tudományuk fejlesztésével. Cser Könyvkiadó és Kereskedelmi Kft. Gasztronómia 160 oldal Kötés: keménytáblás ISBN: 9789632786506 Szerző: Lizzie Streit Kiadás éve: 2021

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!