Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Váncsa István szakácskönyve – Ezeregy+ recept

Ár:
5.999 Ft (5.713 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2022. december 16.
Elérhetőség: 25 db raktáron

Szállítási idő

A Várható Szállítási idő csupán egy előrejelzés!

A termékek egy része külső raktáron található, így a rendelés teljesítése hosszabb időt is igénybe vehet.

A rendeléseket általában 2-6 munkanapon belül teljesítjük!

Menny.:db

Leírás

Váncsa István szakácskönyvének új, bővített kiadásában negyven év munkáját gyűjti egybe. Hatalmas receptanyagot, 1125 különleges receptet tartalmaz, miközben a konyhaművészeti ismeretek valóságos enciklopédiája. Mindaz benne van, amit a gasztronómiáról egyáltalán tudni érdemes. Szó esik benne a világegyetem létezését meghatározó fizikai állandók és a marhafarok különös, misztikus kapcsolatáról, a rákok víz alatti hetvenkedésének matematikai vonatkozásait leíró Rayleigh–Plesset típusú egyenletekről, a polip hátborzongatóan fejlett intelligenciájáról, a konyhaművészet történeti, filozófiai, művészeti hátteréről, arról, mi köze a levesfőzésnek a hadművészethez, a magyar lakodalmas birkának Belső-Ázsiához, a töltött káposztának Perzsiához, ki volt Prométheusz, és egészen pontosan mennyire volt részeg akkor, amikor hazavitte a tüzet.   A kötet kibővült az eddig írott legalaposabb lecsóismereti értekezéssel, a kolbászok világának pazar, globális horizontú áttekintésével (persze a csabaitól indulva, amit a szerző a kozmosz gyémánttengelyének tekint); továbbá egy italfejezettel, amelyből kiderül, szükséges-e a forralt bor készítéshez az Edda című óskandináv mitologikus versfüzér teljes szövegét, de legalábbis Oddrún siralmának első szakaszát az utolsó szóig fejből tudnunk (igen).   Libri Könyvkiadó Kft Szakácskönyv 672 oldal Kötés: keménytáblás, cérnafűzött ISBN: 9789634339366 Szerző: Váncsa István Kiadás éve: 2021

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!