Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bútor

Rendezés:
Nézet:

Fiókos komód természetes jegyekkel

A fiókos komód minden háztartásban megtalálható. Ez nem véletlen, hiszen praktikusan kihasználható és tulajdonképpen helyiségtől függetlenül, remek tárolásra alkalmas helyet biztosít. A hagyományos megoldások helyett, ma már inkább a természethez való visszatérést tapasztalhatjuk a lakberendezésben. Ez akkor sincs másként, ha a kisméretű komódok között szeretnénk megtalálni az ideális példányt. Lássuk, mit vár el a mai kor embere a komódoktól és miért éppen az egzotikus stílusú darabok örvendenek nagy népszerűségnek!

A fiókos komód praktikus bútordarab, ami kis helyen elfér

A szükséges lakótér méretéről igencsak megoszlanak a vélemények. Napjainkban olyan szempontok is fókuszba kerültek, mint az energiahatékonyság, ami kisebb alapterület esetében jobban érvényre juthat. Ugyanakkor nem mindegy, mekkora helyiségek állnak rendelkezésre és azok elegendőek-e a családtagok számának vagy a tárolni kívánt holmiknak. A fiókos komód kisméretű bútordarab, ami az apróságoknak, fehérneműknek egyaránt megfelelő tárolást biztosít. Az éjjeli szekrény funkcióját is elláthatja az ízlésnek és lakberendezésnek megfelelő darab, de a fürdőszobában is kihasználhatóak az előnyei.

Ha az aktuális trendeket vizsgálnánk, akkor az egzotikus irányzat, a természetes alapanyagok, felületek, minták és színek egyaránt középpontba kerülnének a fiókos komód kapcsán. A mai kor embere szereti a természetet még közelebb hozni az otthonához, a belső terekhez. Ezzel nemcsak az otthonosság érzetét kaphatjuk, hanem azt a fajta időtálló minőséget is, ami kiemelt szempont a vásárláskor.