Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Arckrém, Arcszérum

Arckrém, Arcszérum
Rendezés:
Nézet:
4.490 Ft (3.535 Ft + ÁFA)
10 db raktáron
4.690 Ft (3.693 Ft + ÁFA)
50 db raktáron
6.990 Ft (5.504 Ft + ÁFA)
100 db raktáron
5.690 Ft (4.480 Ft + ÁFA)
50 db raktáron

Ilcsi termék a fiatalos bőr szolgálatában

Az Ilcsi termék kínálatban mindazok megtalálják számításukat, akik egyetlen lépésben szeretnék letudni a feszesítés, a feltöltés folyamatát, egyúttal a rugalmas arcbőr érdekében is tenni szeretnének. Ha sorba vennénk, hogy milyen készítményekre van szükség egy jól összeállított arcápolási rutinhoz, akkor a tisztító, hidratáló és fényvédő krémek kerülnének fókuszba.

Ilcsi termék, mint a bőrápolási rutin alapja

A tisztítás folyamatát biztosan nem úszhatod meg, legyen szó a reggeli napindításról vagy az esti folyamatról. Hidratálásra az egyébként pattanásokra, gyulladásra hajlamos bőrnek is nagy szüksége van. Sőt! Ilyenkor még inkább érdemes körültekintően megválasztani a használt készítményeket, hiszen a szárító hatású típusokkal nem feltétlenül érhető el a pattanások megszüntetése. A többféle Ilcsi termék között a normál, a száraz és a zsírosodásra hajlamos bőrrel rendelkezők egyaránt megtalálhatják számításukat. A bőr állapota jelentősen javítható a megfelelő összetevőket tartalmazó készítmények rendszeres használatával.

Ugyanakkor ne feledkezz meg arról sem, hogy a folyadékbevitel és a táplálkozás egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy egészséges, rugalmas bőrnek örvendhess. A kollagént tartalmazó italporok szintén hatékony választásnak bizonyulnak a bőr rugalmasságának visszanyeréséhez. Az Ilcsi termék választékban pedig korosztálytól és bőrtípustól függetlenül rálelhetsz a minden szempontból ideális típusra. A természetes hatóanyagok és a bio növényi összetevők hatékonyabban alkalmazhatóak, mint azt valaha hitted.