Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Könyv

Könyv

Rendezés:
Nézet:

Téti István könyvei a klasszikus értékek jegyében

Téti István könyvei valószínűleg nem ismeretlenek a szülők körében. Az óvodásoktól kezdve, a kisiskolásokon keresztül az ifjúsági olvasókig, sokan a célközönségébe tartoznak. Abban viszont megegyeznek az irodalmi alkotásai, hogy a klasszikus értékek hirdetése mellett köteleződtek el. Az író fontosnak tartja, hogy ezeket közvetítse az eltérő tulajdonságokkal rendelkező korcsoportok irányába, azok érdeklődésének megfelelően.

Téti István könyvei értéket közvetítenek

Az olvasás soha nem megy ki a divatból! De ki olvas mégis manapság? A kérdés felmerülhet azokban, akik mindig csak tervezték, hogy végre belekezdenek egy jó könyvbe. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy az olvasás és az értékes történetek kedvelőinek körében a jelenben is létjogosultsággal bír az olvasás. A könyv a mai napig érték és míg az óvodások annak sajátos formájával ismerkednek, addig a kisiskolások már elsajátíthatják az olvasásban rejlő élményeket. A fantázia világa szárnyalhat, a szókincs elképesztő mértékben növekedik és persze az olvasás során magukba szívott értékek is egyfajta világszeméletet támogatnak a fiatal korosztályban.

Téti István könyvei a gyermek- és ifjúsági irodalom iránt érdeklődők körében nagy népszerűségnek örvendenek. A klasszikus könyvesboltok helyett, sokan már kifejezetten az online rendelés mellett teszik le a voksot. Nem véletlen, hiszen így mindig széles kínálattal és gyakran kedvező árakkal is találkozhatnak. Ismerd meg a Téti István könyvei között megtalálható köteteket és találj rá a valóban értékes tartalmakra!