Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Furmint szakácskönyv

Ár:
7.500 Ft (7.143 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2022. december 13.
Elérhetőség: 5 db raktáron

Szállítási idő

A Várható Szállítási idő csupán egy előrejelzés!

A termékek egy része külső raktáron található, így a rendelés teljesítése hosszabb időt is igénybe vehet.

A rendeléseket általában 2-6 munkanapon belül teljesítjük!

Menny.:db

Leírás

A Tokaj-hegyaljai borvidék lankás dombjain elterülő Mádot a furmint, az egykori vulkánokon termő birsalmás-körtés illatú, eleven fehérbor tette világhírűvé. A mádi Gusteau étterem azért jött létre, hogy a Szent Tamás Pincészet borait kiváló minőségű ételekkel kísérve, méltó körülmények között lehessen bemutatni. A sikert bizonyítja, hogy a Gusteau-t 2016-ban az év éttermének választották. Horváth Gábor séf gyakran főz furminttal, és még több ételéhez ajánlja jó szívvel a furmint borokat. A különleges mádi bor inspirálta őt és csapatát arra, hogy olyan ételeket alkossanak, amelyek mellett a furmint megmutathatja hatalmas tudását. E tudás a Furmint szakácskönyvnek köszönhetően most végre a nagyközönség számára is feltárul. Libri Könyvkiadó Kft Szakácskönyv 340 oldal Kötés: keménytáblás ISBN: 9789634332381 Szerző: Horváth Gábor Kiadás éve: 2017

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!