Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Étrendkiegészítők

Rendezés:
Nézet:
3.797 Ft (2.990 Ft + ÁFA)
10 db raktáron

Ezek a legnépszerűbb étrendkiegészítők

Az étrendkiegészítők iránt minden korábbinál nagyobb érdeklődés mutatkozik. Nem véletlen, hiszen az elmúlt években az emberek rendkívül sokat foglalkoztak az általános egészségi állapotukkal. Megnőtt az igény a minőségi készítmények iránt, amelyek tartalmazzák a szervezetnek szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat. A szuperélelmiszerek is mind többek körében ismertek és keresettek.

Étrendkiegészítők a kollagéntől a vitamincsomagokig

Az étrendkiegészítők piacán a kifejezetten korosztály-specifikus multivitaminok legalább olyan nagy érdeklődésre számítanak, mint az alapvető mikroelemeket egyenként tartalmazó típusok. Ma már sokan tisztában vannak azzal, hogy bizonyos mikrotápanyagok csak mások társaságában szívódnak fel optimálisan. Tipikusan ilyen a magnézium és a B6-vitamin, de a kalcium és cink is hasonlóképpen működnek. A folyékony és por formában egyaránt elérhető kollagén készítmények tulajdonképpen a szervezet egészét támogatják, hiszen a kollagén egyfajta 'ragasztó' funkciót lát el.

Akár csomagban, napokra előre porciózott étrendkiegészítők is megtalálhatóak a mai kínálatban, sokan pedig kifejezetten a sportolóknak kifejlesztett összetétel és hatóanyag-kombinációk iránt érdeklődnek. Életmódváltás, az egészségesebb jövőbe fektetett hit reményében megéri a mikrotápanyagok pótlására és a raktárak feltöltésére is gondolni. Az energikus mindennapok és a jobb életminőség elmaradhatatlan a megfelelő táplálék-kiegészítők nélkül. Találd meg az életritmusodnak, korosztályodnak, elérni kívánt céljaidnak megfelelő termékeket!

 

Forcapil Hair Activ: ha egészséges hajkoronára vágysz

A Forcapil Hair Activ szakemberei jól tudják, hogy csak az egészséges haj lehet szép. A nem megfelelő táplálkozás, a különféle hiánybetegségek, a környezeti hatások vagy például a túlzásba vitt vegykezelés, szőkítés szinte biztosan rányomják a bélyegüket a haj állapotára. A hajhullás legalább annyi embert érint, mint a korpa, a szálló vagy éppen töredezett hajvégek. A megoldást nemcsak a professzionális samponok és balzsamok nyújthatják, hanem a megfelelő étrend-kiegészítők is.

Forcapil Hair Activ a haj védelmében

A haj egészsége a hormonrendszer kiegyensúlyozottságában is keresendő. Ez utóbbit segít megteremteni a B6-vitamin. A biotin és a cink hozzájárulnak ahhoz, hogy a hajszálak erősebbé váljanak, de a gyógynövényekben rejlő erőt szintén érdemes kihasználni. A Forcapil Hair Activ mezei zsurló tartalma a haj növekedését támogatja, míg az árvalányhaj a hajhullás megelőzését szolgálja. A haj egyébként minden hónapban közelítőleg 1 cm-t nő, ennek látványos hatása viszont aligha van akkor, ha közben a hajvégek töredeznek.

Fontos, hogy a megfelelő étrend-kiegészítő mellett, a változatos, egészséges táplálkozásra is hangsúlyt helyezz! A hosszabb ideje fennálló, erősebb mértékű hajhullás mindenképp orvosi kivizsgálást érdemel, de ha minden rendben van, akkor is megéri a Forcapil Hair Activ pozitívumait kihasználni. A gyógynövények, ásványi anyagok, vitaminok és nyomelemek az egészséges, egyúttal vonzó hajkorona megteremtésében kiemelt szereppel bírnak. A külső ápoláson túl, ne feledkezz meg erről a rendkívül fontos tényről!