Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Étrendkiegészítők

Rendezés:
Nézet:
7.990 Ft (6.291 Ft + ÁFA)
50 db raktáron

Ezek a legnépszerűbb étrendkiegészítők

Az étrendkiegészítők iránt minden korábbinál nagyobb érdeklődés mutatkozik. Nem véletlen, hiszen az elmúlt években az emberek rendkívül sokat foglalkoztak az általános egészségi állapotukkal. Megnőtt az igény a minőségi készítmények iránt, amelyek tartalmazzák a szervezetnek szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat. A szuperélelmiszerek is mind többek körében ismertek és keresettek.

Étrendkiegészítők a kollagéntől a vitamincsomagokig

Az étrendkiegészítők piacán a kifejezetten korosztály-specifikus multivitaminok legalább olyan nagy érdeklődésre számítanak, mint az alapvető mikroelemeket egyenként tartalmazó típusok. Ma már sokan tisztában vannak azzal, hogy bizonyos mikrotápanyagok csak mások társaságában szívódnak fel optimálisan. Tipikusan ilyen a magnézium és a B6-vitamin, de a kalcium és cink is hasonlóképpen működnek. A folyékony és por formában egyaránt elérhető kollagén készítmények tulajdonképpen a szervezet egészét támogatják, hiszen a kollagén egyfajta 'ragasztó' funkciót lát el.

Akár csomagban, napokra előre porciózott étrendkiegészítők is megtalálhatóak a mai kínálatban, sokan pedig kifejezetten a sportolóknak kifejlesztett összetétel és hatóanyag-kombinációk iránt érdeklődnek. Életmódváltás, az egészségesebb jövőbe fektetett hit reményében megéri a mikrotápanyagok pótlására és a raktárak feltöltésére is gondolni. Az energikus mindennapok és a jobb életminőség elmaradhatatlan a megfelelő táplálék-kiegészítők nélkül. Találd meg az életritmusodnak, korosztályodnak, elérni kívánt céljaidnak megfelelő termékeket!