Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hátizsák

Rendezés:
Nézet:

Újra divatos a női városi hátizsák!

A női városi hátizsák minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvend. Bár saját gyermekkorunkban is kedveltek voltak a kisméretű hátizsákok, de akkoriban gyakran még a saját kézzel készített darabok kerültek fókuszba. Manapság a sportos megoldások kedvelői éppen úgy megtalálhatják a számításukat, mint azok, akik az eleganciát részesítenék előnyben. A laptop tárolására is alkalmas táskák praktikus és egyúttal stílusos kiegészítői lehetnek a mindennapi megjelenésnek.

Kézitáskaként is hordható női városi hátizsák

A korszerű női városi hátizsák nemcsak a háton történő viseléshez bizonyul ideálisnak, hanem akkor is megállja a helyét, ha kézitáskára lenne szükség. A rózsaszín, a karamell és a mustársárga kifejezetten divatosnak számítanak, ráadásul még a legegyszerűbb szettet is feldobhatod egy ilyen mutatós, mégsem a feltűnést kereső darabbal. Természetesen a klasszikus sötétkék, fekete és szürke kedvelői is rálelhetnek az új kedvencükre. A nagyméretű hátizsákok praktikus belső elrendezésének köszönhetően, a laptopot is biztonságban tudhatod, ha magaddal szeretnéd vinni.

A női városi hátizsák ma már inkább egyfajta hátitáska, hiszen a nőies és elegáns ruhadarabokhoz egyaránt kiválóan passzol. Elfelejthetjük azt a tévhitet, miszerint a hátizsák kizárólag a kismamák által viselt, elsősorban praktikussági szempontokat kiszolgáló darab. A trendi, ízléses és jól kihasználható hátitáskák széles választékban elérhetőek, sőt, az eleganciát előnyben részesítve sem kell lemondanod azok előnyeiről. Lépd át a komfortzónádat és tegyél próbát a menő darabok valamelyikével!