Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan

Ár:
6.999 Ft (6.666 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2022. december 16.
Elérhetőség: 25 db raktáron

Szállítási idő

A Várható Szállítási idő csupán egy előrejelzés!

A termékek egy része külső raktáron található, így a rendelés teljesítése hosszabb időt is igénybe vehet.

A rendeléseket általában 2-6 munkanapon belül teljesítjük!

Menny.:db

Leírás

Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról! Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát?Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor?Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket?Hogyan marad a hal szaftos sütéskor?A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk.- Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre.- A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése.- Látványos, informatív illusztrációk.Dr. Stuart Farrimond orvosból lett élelmiszerkutató, aki előadásaiban, illetve írásaiban a tudomány és a főzés titkaiba avatja be olvasóit és hallgatóit. Libri Könyvkiadó Kft Szakácskönyv Kötés: keménytáblás, cérnafűzött ISBN: 9789634335689 Szerző: Dr. Stuart Farrimond Kiadás éve: 2019

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

6.999 Ft (6.666 Ft + ÁFA)
250 db raktáron
6.999 Ft (6.666 Ft + ÁFA)
25 db raktáron
6.990 Ft (6.657 Ft + ÁFA)
50 db raktáron
6.990 Ft (6.657 Ft + ÁFA)
10 db raktáron
6.990 Ft (6.657 Ft + ÁFA)
10 db raktáron